office@znatsi.com

+359 885 307 689

Разгледайте нашите услуги

online

Онлайн магазини

Днешните уеб сайтове са решаващ фактор за успех в бизнеса. Те ви позволяват да представите своите продукти и услуги на потенциалните потребители в мрежата по всяко време и от всяко устройство. Всеки търговец се нуждае от онлайн магазин – потребителите пазаруват всекидневно по интернет и това ще увеличи продажбите Ви значително.

web

Статични и динамични сайтове

Предлагаме цялостен дизайн и създаване на уеб сайтове – статични и динамични, с администраторски панел и възможност за управление на информацията, оптимизация за търсачки (SEO), осигуряване на хостинг и домейн, поддръжка на уеб сайтове и допълнителни разработки и обучения за използването на системите ни.

design

Дизайн

Освен цялостен дизайн за уебсайтове, можем да Ви изработим креативни лога, брошури, визитки и други рекламни материали за предпечат. Работим с Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. За нас е важно да създаваме уникални и неповторими дизайни, които да отговарят ясно на бранда и дейността Ви.

Последните ни проекти


online


Официален уеб портал с новини и проекти на Регионално сдружение Марица.

online


Официален уеб портал с новини и проекти на Регионално сдружение Марица.

online


Онлайн магазин за аксесоари за ергенски и момински партита.

Отзиви на клиенти
Изключителен професионализъм! Хората са всеотдайни и ми помогнаха във всеки един аспект. Благодаря Ви! Продължавайте в същия дух!

Ивайло ДобревСтрахотен екип! Помогнаха много с изработката на сайта ни – от самото начало до края. Винаги бяха на линия и се съобразяваха с изискванията! Красив дизайн и лесен за употреба администраторски панел! Продължавайте в същия дух!

Мария ИвановаМного благодаря на целия екип – всичко се свърши в определените срокове, всички изменения бяха направени по моя вкус и моите желания. Успех!

Християн ВитановГолеми професионалисти! Благодаря, че ми помогнахте с изработката на уебсайта ми. Пожелавам ви много успехи и положителни емоции!

Михаил Стайков

Свържете се с нас. Не се колебайте!

Ние сме млад и амбициозен екип, който реши да превърне хобито си в бизнес. От години насам любителски се занимаваме със създаване на уебсайтове и онлайн магазини. През тези години натрупахме доста опит, изкарахме различни сертификати и смеем да твърдим, че разбираме от работата си и знаем какво е необходимо за уникалното Ви представяне в интернет пространството. Работим с най-новите технологии, като продължаваме да надграждаме знанията и уменията си. Подхождаме индивидуално и с усмивка към всеки един клиент. Нашият приоритет е Вашият успех!


man