За нас

Кои сме ние?

Ние сме млад и амбициозен екип, който реши да превърне хобито си в бизнес. От години насам се занимаваме със създаване на уебсайтове и онлайн магазини. През тези години натрупахме доста опит, изкарахме различни сертификати и смеем да твърдим, че разбираме от работата си и знаем какво е необходимо за уникалното Ви представяне в интернет пространството. Работим с най-новите технологии, като продължаваме да надграждаме знанията и уменията си. Подхождаме индивидуално и с усмивка към всеки един клиент.

Нашият приоритет е Вашият успех!

Нашите умения

HTML5

90%

CSS3, SASS

90%

Bootstrap

80%

Adobe Photoshop, Adobe Illustrator

80%

PHP, MySQL

60%

JavaScript, jQuery

70%

WordPress, WooCommerce

90%

SEO

70%

0
Доволни клиенти
0
Успешни проекта
0
Години опит
0
Сертификата

Отзиви на клиенти

Страхотен екип! Помогнаха много с изработката на сайта ни – от самото начало до края. Винаги бяха на линия и се съобразяваха с изискванията! Красив дизайн и лесен за употреба администраторски панел! Продължавайте в същия дух!

Радвам се, че имах възможността да работя с Quiztion. Уникални дизайни и още по-уникални хора. Лъчезарни, усмихнати и готови да ти помогнат! Браво!

Много благодаря на целия екип – всичко се свърши в определените срокове, всички изменения бяха направени по моя вкус и моите желания. Успех!

Супер отношение и коректност! Отново бих използвал услугите Ви. Ще препоръчам на приятели!

Големи професионалисти! Благодаря, че ми помогнахте с изработката на уебсайта ми. Пожелавам ви много успехи и положителни емоции!

Млад, позитивен и експертен екип! Позитивното отношение, профисионализмът и отношението към клиента са на най-високо ниво!!! Отговориха на всички въпроси, които им зададох!

  • Динамични уебсайтове
  • Онлайн магазини
  • UX/UI дизайн
  • Поддръжка на сайтове

Ние сме млад и амбициозен екип, който реши да превърне хобито си в бизнес. От години насам се занимаваме със създаване на уебсайтове и онлайн магазини.