Кои сме ние?

Ние сме млад и амбициозен екип, който реши да превърне хобито си в бизнес. От години насам любителски се занимаваме със създаване на уебсайтове и онлайн магазини. През тези години натрупахме доста опит, изкарахме различни сертификати и смеем да твърдим, че разбираме от работата си и знаем какво е необходимо за уникалното Ви представяне в интернет пространството. Работим с най-новите технологии, като продължаваме да надграждаме знанията и уменията си. Подхождаме индивидуално и с усмивка към всеки един клиент. Нашият приоритет е Вашият успех! Доверете ни се!
HTML 90%
CSS 80%
PHP, MySQL 30%
JavaScript, jQuery 60%
Wordpress, WooCommerce 90%
Bootstrap 70%
Adobe Photoshop 90%
Adobe Illustrator 60%
SEO оптимизация 60%
0
Доволни клиенти
0
Успешни проекти
0
Години опит
0
Литра кафе

ОТЗИВИ НА КЛИЕНТИ

Страхотен екип! Помогнаха много с изработката на сайта ни – от самото начало до края. Винаги бяха на линия и се съобразяваха с изискванията! Красив дизайн и лесен за употреба администраторски панел! Продължавайте в същия дух!
Ивайло Добрев
Супер отношение и коректност! Отново бих използвал услугите Ви. Ще препоръчам на приятели!
Димитър Петров
Радвам се, че имах възможността да работя с Quiztion. Уникални дизайни и още по-уникални хора. Лъчезарни, усмихнати и готови да ти помогнат! Браво!
Мария Иванова
Quiztion създадоха уникален онлайн магазин, съобразен с нуждите и изискванията ми! Супер сте!
Деница Йорданова
Много благодаря на целия екип – всичко се свърши в определените срокове, всички изменения бяха направени по моя вкус и моите желания. Успех!
Християн Витанов
Големи професионалисти! Благодаря, че ми помогнахте с изработката на уебсайта ми. Пожелавам ви много успехи и положителни емоции!
Михаил Стайков