Услуги

Какво предлагаме?

Website Planning

Динамични уебсайтове

Струва ли си да създадете уебсайт?

Да имаш уеб сайт вече е задължително! Мнозина нямат увереност, че това ще доведе до клиенти и продажби. Но практиката показва, че развитието на бизнеса чрез онлайн представянето е ефективен и надежден начин за привличане на потенциални клиенти към Вашия бизнес. За да бъде уебсайтът Ви привлекателен за посетителите, той трябва да има съвременен дизайн, отговарящ на най-новите тенденции. Съдържанието на уеб сайта трябва да е добре структурирано и ясно, а информацията да е лесно достъпна.

Ние предлагаме цялостен дизайн и създаване на уеб сайтове – статични и динамични, с администраторски панел и възможност за управление на информацията, оптимизация за търсачки (SEO), осигуряване на хостинг и домейн, поддръжка на уеб сайтове и допълнителни разработки и обучения за използването на системите ни.

Онлайн магазини

Увеличете продажбите си!

Днешните уеб сайтове са решаващ фактор за успех в бизнеса. Те Ви позволяват да представите своите продукти и услуги на потенциалните потребители в мрежата по всяко време и от всяко устройство. Всеки търговец се нуждае от онлайн магазин – потребителите пазаруват всекидневно по интернет и това ще увеличи продажбите Ви значително.

Online payment

Повече от половината от трафика на уеб сайтовете е трафик от смартфони. Затова е важно уебсайтът Ви да е персонализиран за всички устройства. Ние работим с най-новите технологии и можем да изработим лесна за употреба система за онлайн магазин, съвместима за всякакви устройства и браузъри.

Wireframes. User experience concept

UX/UI дизайн

Предлагаме уникални дизайни!

Освен цялостен дизайн за уебсайтове, можем да Ви изработим креативни лога, брошури, визитки и други рекламни материали за предпечат. Работим с Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. За нас е важно да създаваме уникални и неповторими дизайни, които да отговарят ясно на бранда и дейността Ви.

Процес на работа

За нас е изключително важно клиентът да остане доволен. Разгледайте стъпките ни на работа и се уверете, че правим всичко с удоволствие и създаваме качествени проекти.

Стъпка 1

Идея

След като се свържете с нас, можем да организираме среща или да изговорим нещата по телефон или чат. Ще Ви изпратим въпросник, който да попълните.

Стъпка 2

Начало

Разглеждаме попълнения въпросник от Вас и изпращаме оферта, специално изготвена спрямо нуждите и бюджета Ви. Закупуваме хостинг и домейн.

Стъпка 3

Старт

Започваме същинската работа по сайта. Времето на изработка зависи от големината на проекта. Поддържаме връзка при нужда.

Стъпка 4

Тестване

Когато сайтът е напълно готов, извършваме тестване, оптимизация и изготвяме наръчник за ползване, ако е необходимо.

Стъпка 5

Финализиране

Когато сайтът е тестван, може да бъде пуснат онлайн и да го рекламирате и използвате свободно.

Стъпка 6

Поддръжка

Продължаваме да поддържаме и ъпдейтваме сайта. При нужда от допълнителни разработки сме винаги насреща.

Свържете се с нас

  • Това поле е за целите на валидирането и трябва да останат непроменени.
  • Динамични уебсайтове
  • Онлайн магазини
  • UX/UI дизайн
  • Поддръжка на сайтове

Ние сме млад и амбициозен екип, който реши да превърне хобито си в бизнес. От години насам се занимаваме със създаване на уебсайтове и онлайн магазини.