ДИНАМИЧНИ УЕБ САЙТОВЕ

Да имаш уеб сайт вече е задължително! Мнозина нямат увереност, че това ще доведе до клиенти и продажби. Но практиката показва, че развитието на бизнеса чрез онлайн представянето е ефективен и надежден начин за привличане на потенциални клиенти към Вашия бизнес. За да бъде уебсайтът Ви привлекателен за посетителите, той трябва да има съвременен дизайн, отговарящ на най-новите тенденции. Съдържанието на уеб сайта трябва да е добре структурирано и ясно, а информацията да е лесно достъпна.

Ние предлагаме цялостен дизайн и създаване на уеб сайтове – статични и динамични, с администраторски панел и възможност за управление на информацията, оптимизация за търсачки (SEO), осигуряване на хостинг и домейн, поддръжка на уеб сайтове и допълнителни разработки и обучения за използването на системите ни.

За нас е изключително важно клиентът да остане доволен. Разгледайте стъпките ни на работа и се уверете, че правим всичко с удоволствие и създаваме качествени проекти.

 • 1. СПОДЕЛЯТЕ ИДЕЯТА СИ

  След като се свържете с нас, можем да организираме среща или да изговорим нещата по телефон или чат. Ще Ви изпратим въпросник, който да попълните.

 • 2. ПЪРВИ СТЪПКИ

  Разглеждаме попълнения въпросник от Вас и изпращаме оферта, специално изготвена спрямо нуждите и бюджета Ви. Закупуваме хостинг и домейн.

 • 3. СТАРТ НА ПРОЕКТА

  Започваме същинската работа по сайта. Времето на изработка зависи от големината на проекта. Поддържаме връзка при нужда.

Idea
 • 4. ТЕСТВАНЕ

  Когато сайтът е напълно готов, извършваме тестване, оптимизация и изготвяме наръчник за ползване, ако е необходимо.

 • 5. ФИНАЛИЗИРАНЕ

  Когато сайтът е тестван, може да бъде пуснат онлайн и да го рекламирате и използвате свободно.

 • 6. ПОДДРЪЖКА

  Продължаваме да поддържаме и ъпдейтваме сайта. При нужда от допълнителни разработки сме винаги насреща.

Всички проекти

Разгледайте всичките ни създадени уебсайтове.

ОНЛАЙН МАГАЗИНИ

Днешните уеб сайтове са решаващ фактор за успех в бизнеса. Те Ви позволяват да представите своите продукти и услуги на потенциалните потребители в мрежата по всяко време и от всяко устройство. Всеки търговец се нуждае от онлайн магазин – потребителите пазаруват всекидневно по интернет и това ще увеличи продажбите Ви значително.

Повече от половината от трафика на уеб сайтовете е трафик от смартфони. Затова е важно уебсайтът Ви да е персонализиран за всички устройства. Ние работим с най-новите технологии и можем да изработим лесна за употреба система за онлайн магазин с наложен платеж, съвместима за всякакви устройства и браузъри.

Всички онлайн магазини

Разгледайте всичките ни създадени онлайн магазини.

КРЕАТИВНИ ДИЗАЙНИ

Освен цялостен дизайн за уебсайтове, можем да Ви изработим креативни лога, брошури, визитки и други рекламни материали за предпечат. Работим с Adobe Photoshop и Adobe Illustrator. За нас е важно да създаваме уникални и неповторими дизайни, които да отговарят ясно на бранда и дейността Ви.

Всички дизайни

Разгледайте дизайните, върху които сме работили - лога, брошури, визитки и други!
Онлайн калкулатор
Пишете ни